Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

7 ting du skal pakke til skiferien

Gør det let for dig selv inden ferien. Vi har lavet en pakkeliste med de vigtigste ting, så du ikke kommer til at mangle noget på skiferien.

Kuffert

Det første, du har brug for til skiferien, er en god kuffert eller taske. Gør det let for dig selv med en smart kuffert med hjul, så du slipper for at slæbe rundt på alt dit skiudstyr – det vil du især takke dig selv for på hjemturen, hvor kroppen er godt brugt.

Skiundertøj

Skiundertøj er ikke til at undvære, hvis du skal holde dig varm og tør, når du suser rundt på pisterne. Gå efter en god kvalitet i enten uld eller kunststof, der har en god varmeisolering, tørrer hurtigt og leder sved og fugt væk fra kroppen.

 

Læs her, hvad du kan glæde dig til når du kommer hjem igen

 

Skistrømper

En god skistrømpe er blød og varm, uden generende sømme, og går helt op til knæet, så du undgår irritation fra skistøvlerne. Pak mindst tre par til en uges skiferie. De er uundværlige!

Skitøj

Skitøjet er det yderste lag, og her har du brug for en god jakke og et par bukser, der kan holde dig tør for sne og slud og beskytte dig mod vind og blæst.

Skihandsker

Der er overordnet tre måder at holde dine fingre varme på skiferien. Den klassiske skihandske med fem fingre, skiluffer og den moderne tre-fingrede skihandske, som er god, hvis du har en tendens til at fryse fingrene.

Varm hue

Tag din yndlingshue med til at holde dig varm om ørene. Det behøver ikke at være en særlig skihue, for på pisten er det en god ide at køre med skihjelm, og der er alligevel ikke plads til en hue under.

Skigoogles

Endelig er et par skigoogles et musthave til skiferien. De holder både sne, vand og vinde ude, så du får den bedste oplevelse, når du drøner ned af pisterne

God skiferie!

Tip!

Selvfølgelig skal du også bruge ski, skistøvler, stave og hjelm, men tag og lej det på destinationen, så du får det udstyr, der passer præcist til dit niveau.

 

Læs også på Lime.dk: Husk nu at slappe af i ferien

 

Fra lørdag d. 27. januar til fredag d. 2. februar 2018 kan du i Netto finde produkter til din skiferie.

Alle varerne er spotvarer og fås kun så længe lager haves.