Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

7 kreative ideer til hjemmet

Der skal overraskende få ting til at give dit hjem et nyt look. Vi har samlet et par nemme ideer, så kommoden kan få nyt liv, og sofahjørnet bliver endnu mere hyggeligt.

Nyt liv med farver

Har du en gammel kommode eller et skab, kan du lynhurtigt give det nyt liv med farver. Spraymal for eksempel én enkelt skuffe eller skabslåge i din yndlingsfarve – eller gå hele vejen og mal skuffer eller låger i forskellige farver.

Læs også: 3 sjove DIY-projekter du kan nå på en weekend

Sæt kulør på med tapet

Farvestrålende tapet i smukke mønstre er en nem måde at få følelsen af et nyt hjem på. Og du behøver ikke at stå og bakse med tapetklister og lange baner tapet – vælg et smart selvklæbende af slagsen, så er det oppe i løbet af ingen tid. Og husk, tapetet er ikke kun til væggen. Brug det også som alternativ til maling på kommoden eller sæt det i en flot ramme og skab din egen kunst til væggen.

ET HURTIGT GREB

Grebene på dine skabe og skuffer er med til at understrege stilen i et rum – uanset om det er dit køkken, badeværelse eller soveværelse, der er tale om. Giv dine skuffer og skabe nyt liv ved at skifte grebene ud. Det kan for eksempel være et porcelænsgreb i en flot farve, et fedt lædergreb eller et funklende nyt stålgreb.

Har du brug for mere inspiration? Så får du her seks fine ideer til nye greb

Skriv på væggen

Med tavlelak kan du lynhurtigt male en tavle på væggen, der er perfekt til huskeliste eller kalender i køkkenet eller som tegnetavle på børneværelset. Du kan også vælge en magnetisk maling og forvandle væggen til en smart opslagstavle til billeder, huskesedler og ungernes tegninger.

MAL ÉN VÆG

En klat maling i en flot farve. Mere skal der ikke til for at give køkkenet, stuen eller entreen et nyt look. Mal blot en enkelt væg for at skabe en flot effekt. Du kan også male den i et flot mønster ved hjælp af en særlig rulle, en svamp eller noget helt tredje – alt kan bruges lige fra palmeblade til gummisko. Har du brug for en guide til, hvordan du kan få et godt resultat når du skal male indendørs? Så læs disse 8 malertips.

Får du er færdig med at male, så læs her: Sådan renser du dine pensler og malerruller

Dekorer med tape

Dekorationstape er en slags malertape i alverdens skønne nuancer og mønstre, som du med et snuptag kan bruge til at friske op i hjemmet. Du kan for eksempel beklæde en gammel skammel, skabe blikfang i din reol ved at sætte dekorationstape på hylderne, lave geometriske figurer på dine vægge eller sætte det omkring fyrfadslys. Muligheder er uendelige.

Pift op med stof

Stof kan fås i mange fantastiske farver og design, også kan det bruges til en masse kreative ting i hjemmet. Du kan for eksempel bruge velour, som har et lækkert, changerende og eksklusivt look, til at sy et nyt velourbetræk til sofapuderne eller et veloursengetæppe til soveværelset.
Du kan også bruge stof til at lave din egen personlige opslagstavle. Det er nemt, og alt du skal bruge er en plade, stof, bånd, hæftemaskine og saks. Voila!

 

Fra lørdag d. 17. februar til fredag d. 23. februar 2018 kan du i Netto finde produkter til at forny dit hjem.
Alle varerne er spotvarer og fås kun så længe lager haves.