Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

6 ideer til en hyggelig ferie hjemme

Du behøver hverken ski under fødderne eller palmestrande for at få følelsen af ferie. Faktisk kan du (helt uden at forlade indkørslen) skrue helt op for feriestemningen – og vende tilbage til hverdagen med fornyet energi og gode oplevelser i mindebanken.

At holde ferie hjemme er ikke kun en billigere ferieløsning end en udlandsrejse; du passer også lidt ekstra på klimaet ved at begrænse flyveturene. Med andre ord en win-win-situation! Fyr op under hjemmeferiestemningen med disse 6 ideer.

 

Lav mad med børnene

Du laver sikker allerede mad hver dag, så hvorfor skulle du også bruge din ferie på det? Fordi madlavning ofte bliver noget, der skal gå hurtigt og være nemt. Gør noget ekstra ud af måltiderne, tag børmene med i køkkenet, find alle livretterne frem og lav store portioner, som kan fryses ned til de dage, hvor det skal gå ekstra stærkt. Find masser af skønne opskrifter her.

Vinterferien kalder på hyggelige og sjove aktiviteter. Her er fem ideer til hele familien.
5 SJOVE AKTIVITETER I VINTERFERIEN

Ryd op!

Det lyder måske som verdens kedeligste ferie-råd at rydde op – men det er det faktisk ikke. Du har nemlig tid til at få bugt med nogle af de opgaver, der normalt kan være svære at sætte en halv eller hel dag af til. Har alle skjorter en bøjle i tøjskabet? Er det på tide at rydde op i ungernes legetøj? Er bunken med strygetøj stukket af? Har du mistet overblikket i skuffer og skabe? Få 8 enkle tips til at ryd op i dit rod her.

Sæt tiden af til et par praktiske gøremål. Når det er overstået, er der masser af tid til alt det sjove og nyde ferien med god samvittighed.

 

Bryd reglerne

Ferie føles som ferie, fordi man oplever noget helt andet, end man plejer. Så bryd reglerne, selvom du bliver hjemme – flyt dynerne ind i sofaen, spis cornflakes til aftensmad eller lad ungerne beholde udklædningstøjet på, når I er ude for at købe ind. Det er sjovt, anderledes og skaber et tiltrængt afbræk fra alle de ting, der normalt får mandag til søndag til at glide lidt lettere.

 

Vær kreative

En masse DIY-projekter kommer ikke længere end de gode intentioner, men en hjemmeferie er perfekt til at skrue op for de kreative kræfter. Fastelavn nærmer sig med hastige skridt, og måske skal noget af ferien bruges på at lave et genialt kostume selv? Det kan også være, der er et dukkehus, som trænger til en makeover? Lad kun fantasien sætte grænserne for de spændende projekter, I kaster jer ud i.

5 kreative ideer med ungerne eller 7 tips til akvarelmaling.

Sænk ambitionsniveauet med en nem basisopskrift, og gå all in på at få børnene til at pynte kagerne i stedet.
SJOV BAGEDAG MED BØRNENE

Sluk skærmene

Det er efterhånden sjældent i dag, at man går helt offline, men prøv at slukke for skærmene i en dag eller to. I stedet kan du nyde nuet og nærværet – find brætspillene frem eller tag ud i naturen. Du vil blive overrasket over, hvor meget tid, du har, når ikke du hele tiden skal være tilstede og til rådighed både fysisk og online.

 

Drop oprydningen

Har du normalt svært ved at lade kaos herske? Erklær undtagelsestilstand og byg i stedet huler af sofapuderne og tæpper, lad ungernes kuglebassin stå fremme, dedikér spisebordet til et kæmpe puslespil og overnat sammen i stuen. Selvom det kun er en dag eller to, vil følelsen af rebelskhed give en hyggelig kontrast til en tempofyldt og strømlinet hverdag.

Fra lørdag d. 16. til fredag d. 22. februar 2019 kan du i Netto bl.a. finde pyjamas, boldbassin, hule og puslespil.
Alle varerne er spotvarer og fås kun så længe lager haves.