Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

5 tips til at hækle

Det er blevet in at hækle. Og med god grund. Det er hyggeligt og afslappende, og du kan hækle alt fra tæpper og puder til hæklede små søde dyr. Få inspiration til at hækle her.

LÆG UD MED ET HÆKLEKIT

Har du aldrig prøvet at hækle før, kan du købe et lille hæklekit med alt, hvad du skal bruge: hæklenål, garn i forskellige farver og en nem opskrift på for eksempel små cupcakes, karklude eller et dyr. Derudover skal du bruge en saks og en nål, som de fleste har liggende hjemme i køkkenskuffen.

Læs også: 7 kreative ideer til hjemmet.

HVAD KAN DU HÆKLE?

Du kan vitterligt hækle alt, så det er bare at kaste dig ud i det. Du kan finde inspiration i forskellige bøger med opskrifter på alt lige fra flagranker i flotte farver, babytæpper, fine puder til sofaen eller hæklede søde dyr.
Vil du have mere inspiration til hvad du kan hækle? Så læs med her.

Kom godt i gang med at hækle små søde mus og 10 andre søde små dyr, med bogen hæklede søde dyr. Bogen giver dig en nem trin-for-trin guide. Du kan se hvor nemt det er her:

FÅ STYR PÅ DE BASALE HÆKLETEKNIKKER

Du er nu klar til at hækle, men inden du går i gang, skal du have styr på de forskellige hækleteknikker. Det kan godt virke lidt uoverskueligt, hvis du aldrig har haft en hæklenål i hånden før, men du kan købe en begynder hæklebog eller google dig frem til trin-for-trin-guides til de forskellige maske-typer som luftmasker, fastmasker og stangmasker – og så er du klar!

OPGRADÉR DIT HÆKLE-UDSTYR

Har du fået mod på at hækle større og mere komplicerede ting, er der forskelligt udstyr, der vil gøre arbejdet lidt lettere for dig. Du kan for eksempel få en hæklenål med LED-lys for enden, så du bedre kan se, hvad du laver. Det kan også være en stor hjælp med en omgangstæller, der holder styr på, hvor mange omgange, du har hæklet.

 

NYD HÆKLINGENS AFSLAPPENDE EFFEKT

Hækling er ikke bare sjovt og hipt. Det er også den perfekte måde at stresse af på i en travl hverdag. De monotone håndbevægelser skaber ro i hovedet og kan være med til at fjerne dine bekymringer, så nyd at du kan skabe smukke ting, samtidig med at du gør noget godt for dig selv.

TIP! Forvandl dine kedelige pumps til smukke sølvstiletter.

 

Fra lørdag d. 7. april til fredag d. 13. april 2018 kan du i Netto finde akrylgarn, hæklepinde, hæklekit og hæklebøger.
Alle varerne er spotvarer og fås kun så længe lager haves.