Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

5 sjove aktiviteter i vinterferien

Vinterferien kalder på hyggelige og sjove aktiviteter. Her er fem ideer til hele familien.

BAGEDAG I VINTERFERIEN

Ferietid betyder god tid, og er det lidt koldt og blæsende udenfor, er det perfekt at tage ungerne under armen og fremtrylle noget lækkert hjemmebag i køkkenet. Lad de små være med til at bestemme, hvad I skal bage. Måske har de lyst til en pladefuld boller, et bananbrød eller måske en saftig chokoladekage.

Få her en nem opskrift på muffins til en sjov bagedag med børnene

 

FORSVIND IND I EN ANDEN VERDEN

Trolde, hekse, prinser og prinsesser. Er det noget mere hyggeligt end et godt eventyr? En god bog sætter gang i både børnenes og de voksnes fantasi, og så er det ret hyggeligt at få læst et eventyr højt. Lav en kande kaffe eller varm kakao, og hop under et tæppe i sofaen, mens I skiftes til at læse op. Snip, snap, snude, nu er den historie ude. Tip tap tønde, så kan en ny begynde.

Læs også på lime.dk: Derfor er kaffen så sund for dig 

 

KUNSTNER FOR EN DAG

Lad ungerne kreere flot kunst til deres værelser. Køb et par blanke lærreder og et lille staffeli, så de kan føle sig som ægte kunstnere, og lad dem slippe fantasien løs med deres yndlingsfarver. I kan eventuel drysse lidt glimmer på til sidst for at fuldende værkerne.

Få her 5 kreative ideer med ungerne

 

SPILLEDAG

I vinterferien er der god tid til at være sammen på en anden måde, end I plejer, og her er de gode gamle brætspil en godt indslag. Et brætspil samler jer alle sammen om én ting, og kan være både sjove, svære og udfordrende – også for de voksne. Hop tilbage i tiden med spil som Afrikas Stjerne eller Myretuen eller prøv nogle af de nyere spil som Vildkatten eller Monopoly Junior.

 

VINTERFERIE I NATTØJ

En nattøjsdag er muligvis noget af det hyggeligste, I kan lave i ferien. Nyd at der ikke er nogen i familien, der skal ud af døren, og hop i det blødeste og dejligste nattøj – tag eventuelt en morgenkåbe over, hvis det er for koldt. Og så gælder det ellers bare om at slappe så meget af som muligt. Lad vasketøjet og støvsugeren ligge og se en tegnefilm sammen med dyner i sofaen, lav perleplader, tegn, mal, gå en tur – gør lige det, I har allermest lyst til. Og når det er sengetid, behøver I slet ikke at skifte til nattøj. Smart!

 

Fra lørdag d. 10. februar til fredag d. 16. februar 2018 kan du i Netto finde produkter til en kreativ vinterferie.

Alle varerne er spotvarer og fås kun så længe lager haves.