Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

3 boligtendenser, du nemt kan følge

Selv om vi elsker den minimalistiske nordiske stil, så er nye tendenser på vej. Velour, grønne planter og tungt stentøj er blandt efterårets musthaves – og noget vi kommer til at se endnu mere af fremover, mener ekspert.

I lang tid har det næsten ikke kunnet blive hvidt og stilrent nok inden for boligindretning, men de seneste trends har skudt flere farver ind i vores boliger – især de tunge og mere dramatiske af slagsen. Der er også kommet et større fokus på naturen og rå naturmaterialer som sten og marmor, ligesom det eksklusive og dekadente i form af krystalglas, tykke gulvtæpper og ikke mindst velour har fået et overraskende comeback.

Vi har bedt produkt manager i Netto, Christina Windt Dinesen, om at komme med sit bud på de tre største tendenser i efteråret.

1. Blødt og lækkert velour

Velour er changerende og pompøst og tilfører et strejf af luksus og ekstravagance til dit hjem. Lige nu, hvor vi går vinteren i møde, er det især velour i mørke farver som midnatsblå og mørkegrøn, der hitter, men det er også superflot i samspil med mere friske og modige farver som gul eller rosa.

Sådan gør du: Velour har et lækkert og eksklusivt look, så du kan ændre meget med få virkemidler. Opgrader din boligstil med en enkelt velourpude i sofaen eller gå all ind med et veloursengetæppe, en velourbænk eller måske endda en hel sofa i velour.

2. Grønne planter

Alt, hvad der har med naturen at gøre, går aldrig af mode, og planter er en af de store trends lige nu. En flot plante er en god måde at skabe liv og naturlighed i dit hjem på. Lige nu handler det ikke om farverige blomster. Det er de grønne planter alene, som sukkulenter, kaktusser og store stueplanter. De er superflotte, skulpturelle og samtidig nemme at passe.

Sådan gør du: En grøn plante passer ind alle steder i boligen. Du kan hænge små planter ned fra loftet, sætte en smuk sukkulent i vindueskarmen eller lave en hel opstilling med forskellige planter på piedestaler.

3. Ægte stentøj

De fleste af os har fuld fart på vores hverdag, og offline-tendensen er blevet en ny form for luksus. Vi vil tilbage til det gode, gedigne håndværk, hvor man sad og formede keramikken i hånden på en drejebænk. Det er hyggeligt og giver en stemning af ægthed.

Sådan gør du: Stentøjet kan bruges i boligen på ufattelig mange måder. En lille kande eller skål er selvfølgelig oplagt i køkkenet, men du kan også bruge stentøjet i små opstillinger på fade, hvor du blander noget gammelt og nyt.