Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

Vareudvalg

Vi tager ikke hvad som helst for gode varer

Det er ikke alle varer, som får adgang til hylderne i Netto. Og vi gør vores bedste for at kunne tilbyde gode og sunde varer af en høj kvalitet. Herudover skal varerne håndteres og transporteres forsvarligt. Og når de opbevares i vores butikker, skal det også ske på den mest hensigtsmæssige måde.

Leverandører

Alle vores leverandører skal som minimum leve op til de lovkrav, der gælder i de lande, de reguleres fra. Derudover er alle vores frugt- og grønt leverandører udenfor Danmark GlobalG.A.P. certificeret for at sikre dokumenteret god landbrugspraksis.

Certificeringen stiller krav til blandt andet fødevaresikkerhed, sporbarhed, visse miljøfaktorer samt kvalitetsstyring mm. Frugt og grønt, som avles i Danmark, er ikke underlagt dette krav, da størstedelen af punkterne i en GlobalG.A.P certificering allerede er dækket ind af EU- samt nationalt lovgivning.

Økologi er helt naturligt i Netto

Økologi er for alle og derfor et helt naturligt fokusområde for os. Men økologi handler også om at støtte bæredygtige principper, så både produkter og produktiviteten hele tiden bliver bedre. I Netto er vi ikke i tvivl om, at økologi er fremtiden.

 

Læs mere om vores økologiske varer

Flere varer gennem Nøglehullet

Nøglehulsmærkningen er til for at gøre det nemt at finde sundere fødevarer, når du handler. De lever op til Fødevarestyrelsens anbefalinger for fedtindhold, sukker, salt eller kostfibre. I Netto sørger vi hele tiden for, at du får flere nøglehulsmærkede varer at vælge imellem.

Dansk initiativ for Etisk Handel

Når man får varer fra det meste af verden, er der stor forskel på, hvordan eksempelvis arbejds- og miljøforhold er fra land til land. Derfor bidrager vi til etisk handel i nært samarbejde med vores leverandører.

Bæredygtig palmeolie

Palmeolie er en råvare, som indgår i mange varer. Så om du tænder et hyggeligt stearinlys eller vasker dit hår i shampoo, indgår der palmeolie. Og det samme gælder for masser af fødevarer. Derfor er vi medlem af Detailhandlens Palmeolie Initiativ for fremme af bæredygtigt produceret palmeolie.

Dyrevelfærd i dag og i morgen

I Netto kan du finde mange kød- og mejeriprodukter, som bærer Dyrenes Beskyttelses anbefaling. Og vi arbejder fortsat for, at du skal have flere varer at vælge imellem, som er produceret med hensyn til både dyr og miljø.

Læs mere om vores holdninger omkring dyrevelfærd

Leverandører med etikken i orden

Som en del af Salling Group har vi en forpligtelse overfor vore kunder til at sikre, at arbejds- og miljøforhold er i orden i de lande, vi handler med. Vi har en aktiv stemme hos DIEH (Dansk Initiativ for Etisk Handel) samt et aktivt medlemskab af BSCI (Business Social Compliance Initiative) – en del af FTA (Foreign Trade Association). Det betyder, at alle vore leverandører skal acceptere og efterleve Salling Groups og BSCIs Code of Conduct.