Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

Deleposer

Deleposer i Netto

I Netto brænder vi for at finde nye, holdbare plastikløsninger. Derfor tester vi løbende nye, håndgribelige ideer af sammen med danskerne. Sidste nye initiativ er den Delepose-ordning, der skal få danskerne til at dele deres poser med hinanden i stedet for at købe nye poser hver gang, de handler. Projektet lanceres i første omgang som pilotprojekt resten af året i Netto-butikkerne på Bornholm.

Vores glemsomhed belaster miljøet

Erfaringer viser at danskerne gerne vil genbruge deres plastikposer. Desværre kan det knibe med at huske at få poserne med hjemmefra, og så ender det med, at man må købe endnu en plastikpose. Den tid er forbi. Med Deleposen gør vi det nu muligt at dele plastikposerne med hinanden, så de bliver brugt igen og igen og igen.

Sådan gør du

  1. Tag dine overskudsposer med hjemmefra og aflever dem i Delepose-holderen til fri afbenyttelse.
  2. Glemmer du en dag selv en bærepose, tager du blot en pose fra Delepose-holderen. Den er naturligvis gratis.
  3. Husk at tage overskudsposer med jævnligt, så der altid er nogle til dem, der har glemt.

Den grønneste pose er den, du selv har med

Genbrugsposer er en effektiv måde at nedsætte plastikforbruget på. For selvom Nettos plastikposer snart består af 80 % genbrugsplast, er det stadig bedre helt at undgå at producere poser. Så jo bedre vi bliver til at dele poser, jo bedre er det for miljøet.

Ordningen gælder ikke kun for de klassiske gule Netto-poser. Alle plastikposer er velkomne – de skal bare være rene.

Brug mindre. Genbrug mere

I Netto er vi 100 % dedikeret til at finde holdbare plastikløsninger for Netto, vores kunder og miljøet. Vi insisterer på at være en del af løsningen og ikke af problemet. Derfor arbejder vi tæt sammen med WWF Verdensnaturfonden og danskerne på nye initiativer, der kan få os alle sammen til at bruge mindre og genbruge mere. Om Delepose-ordningen skal rulles ud på landsplan, afhænger derfor af, hvordan projektet bliver modtaget på Bornholm.