Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

Medarbejdere

I Netto er der plads til alle

Hos Netto skal der være højt til loftet og plads til alle armbevægelser – om de er store eller små. Alle skal have samme gode forhold og mulighed for at nå deres mål i livet. Derfor stiller vi store krav til os selv som arbejdsplads og forsøger at skabe rammerne for både uddannelse og trivsel.

NettoCare passer godt på alle

Som ansat i Netto skal man føle sig tryg. Vi arbejder derfor på at sikre vores medarbejdere så godt som muligt.
Man skal for eksempel være klædt på til at håndtere tyveri og andre mere voldsomme situationer. Og selv om vi i 2014 vandt Arbejdsmiljøprisen for vores indsats for det psykiske arbejdsmiljø, er det stadigvæk et stort fokusområde for os.

Vi sætter pris på mangfoldighed

Det er vigtigt for os at sikre, at der er plads til alle, så Salling Group har igennem mange år arbejdet med mangfoldighed. En gang om året uddeles Mangfoldighedsprisen til en afdeling eller en butik, som i løbet af året har ydet en helt særlig indsats. 

Der er flere trin på karrierestigen

Som ansat i Salling Group er der mange muligheder for at gøre karriere. Vi uddanner løbende vores medarbejdere, fordi vi ved, at det er en af vejene til glade og tilfredse medarbejdere. Og drømmer man om at prøve kræfter med en anden afdeling, er vi meget fleksible og åbne for, at det skal lykkes. 

Læs mere om hvordan det er at arbejde i Netto