Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

DYREVELFÆRD

Et godt liv giver god smag

Når dyr lever godt, bliver de produkter vi får fra dem, helt naturligt også gode. Dyrevelfærd giver en god smag i munden, uanset om det er kyllinger eller malkekvæg, som i sommerhalvåret kommer på græs. Vi arbejder hele tiden på at få flere kød- og mejerivarer, som er certificerede dyrevelfærdsvarer. Og derfor samarbejder vi tæt med både Fødevarestyrelsen, producenter og organisationer som Dyrenes Beskyttelse for at fremme dyrevelfærd til glæde for både mennesker og dyr

Anbefalet af Dyrenes beskyttelse

Dyrevelfærd starter langt uden for butikkens fire vægge. Blandet andet hos Dyrenes Beskyttelse, som er en vigtig rådgiver og samarbejdspartner for os. Vi er derfor meget stolte af at være den første dagligvarekæde til at lancere mejeriprodukter produceret fra dyr med et godt liv, og som derfor er ”Anbefalet af Dyrenes Beskyttelse”.

Læs mere her.

Fødevarestyrelsens mærkning "Bedre dyrevelfærd"

Med Fødevarestyrelsens nye mærkning ”Bedre Dyrevelfærd” er det nu nemt at vælge det niveau af dyrevelfærd, der passer dig. Kig efter hjerterne, når du handler ind. Jo flere hjerter, jo bedre dyrevelfærd. Læs mere på bedre-dyrevelfaerd.dk.

Dyrevelfærdsmærket

Læs mere om dyrevelfærd
Kend mærket: Dyrevelfærdsmærket

ØKOLOGISK LANDSFORENING FOR REN ØKOLOGI

Økologisk Landsforening arbejder for en verden, der både tænker og handler økologisk. Derfor er vores samarbejde med dem vigtigt i vores mål om at fremme økologi i landbruget såvel som i vores butikker.

LØGISMOSE HAR OPSKRIFTEN PÅ GOURMET I ØJENHØJDE

Løgismose vil gerne bidrage til at højne kvaliteten på de danske middagsborde og tilbyde gourmet i øjenhøjde. Og heldigvis sker det i samarbejde med os. I Netto kan du derfor finde både kød- og mejeriprodukter fra Løgismose, som er produceret med respekt for dyrene og miljøet ved enten at være økologiske eller certificeret af Dyrenes Beskyttelse. Det er holdninger, som kan smages, og som er til at betale.

Læs mere om Løgismose her.

Farvel til buræg

Vi søger hele tiden nye initiativer for at forbedre dyrenes vilkår. Derfor har vi sagt farvel til buræg, og stoppede salget i 2017.

goddag til bæredygtig fisk

Du kan altid fange både fisk og skaldyr i vores butikker, som er MSC-certificerede. Det vil sige, at de er fanget forsvarligt med omtanke for miljøet og med fokus på, at den fremtidige bestand sikres. Vi fører et bredt sortiment af MSC-mærkede produkter og har et mål om, at alle vildtfangede ferske og frosne fisk samt skaldyr skal stamme fra bæredygtigt fiskeri i midten af 2017.

TJEK TUNEN

Det er slut med at være i tvivl, om tunen lever op til din samvittighed. Når du køber Nettos egne tun-dåse, Lighthouse tun, kan du nemlig finde ud af hvilken tun der er i dåsen, hvordan den er fanget og under hvilke forhold.

På tundåserne finder du en kode, som du kan indtaste her. Så kan du blive meget klogere på produktet, oprindelsen og fangstmetoden.

Prøv det næste gang du er i Netto.