Indkøbsliste

0
Indkøbsliste

fra den

Tilføj vare:
Tilføj

Antal

Vare

Pris

Vejl. totalpris 0,00kr
Del
Log ind
Udskriv
Log ud
Ryd
Fortryd rydning

Send indkøbslisten som

Udfyld venligst dit navn.
Angiv venligst en gyldig e-mail adresse.
Angiv venligst et gyldigt telefon nummer.
Send
Indkøbslisten vil blive modtaget indenfor kort tid.

Log ind til indkøbslisten

Vi har sendt en e-mail med et link du skal bekræfte for at ændre kodeord. Tjek evt. om mailen er havnet i spam.
Vi har sendt dig en e-mail med et link. Tjek evt. om mailen er havnet i spam.
Før du kan logge ind, skal du bekræfte din oprettelse ved at klikke på linket i e-mailen.

Opret profil

Log ind

Opret profil til indkøbslisten

Opret profil
 
Økoriget annnonce.jpg
 
 
I Netto prioriterer vi kvaliteten af frugt & grønt ekstremt højt. Alt skal være friskt og der skal være et bredt udvalg i alle butikker.
 
Den voksende efterspørgsel fra forbrugerne, og generelt god mediefokus på at spise sundt, er medvirkende til, at dette indkøbsområde får særlig meget opmærksomhed. Som danskernes foretrukne indkøbssted forpligter det vores indkøbere til at udvælge de absolut bedste kvalitetsvarer til den bedste pris. Vi indgår i vid udstrækning lange samarbejdsrelationer med producenter og grossister, som udbygges og tilpasses alt efter markedsudviklingen, da et godt og tæt samarbejde giver de bedste resultater.
 
Kvalitetsdatabase
Nye leverandører stilles over for hårde samhandelskriterier. De skal fx underskrive en 26 siders samhandelsaftale, som bl.a. stiller krav om pesticidanalyser til overvågning og sanktioner ved kvalitetsmangler. Herudover foretages der ofte besøg hos leverandøren, og selvfølgelig kontrolleres varepartierne meget nøje hele tiden.
Forud for samhandel udarbejder indkøberen en specifikation på hver enkelt vare, som registreres i en kvalitetsdatabase. Det kan være forhold som en aftale om særligt søde appelsiner eller gulerødder, en bestemt sorteringsstørrelse, særligt store æbler, modenhedsgrad og i øvrigt generelle handelsnormer. Kvalitetsdatabasen anvendes således som omdrejningspunkt både for indkøbsafdelingen og for kontrollen på vores lager.
 
Hellere udsolgt end ringe kvalitet
Når en vare kasseres, forsøger vi i videst mulig omfang hurtigt at skaffe erstatningsvarer, så butikken kan få de varer, som butikken selv har bestilt. Leverandøren henter typisk de kasserede varer på Nettos centrallager, alternativt kører vi varerne til destruktion.
Heldigvis er vi tit i stand til at finde en erstatningsvare, men nogle varer kan desværre ikke erstattes. Princippet er dog: hellere kassere og melde udsolgt end modtage varer, som Netto ikke kan stå inde for.
 
I Netto skal alle ha' råd til økologi
Derfor har vi sammen med vores leverandører sået vidt og bredt i drivhuse og på marker, så vi kan levere økologi til Netto-priser til vores mange pris- og kvalitetsbevidste kunder. Vi mener nemlig, det er vigtigt at passe på både jorden og vores allesammens helbred - uden at det af den grund skal være uopnåeligt og koste en bondegård at handle med god samvittighed. Alle økologiske varer forhandles under mærket økoriget.
 
 

Udover Økoriget har Netto ligeledes flg. mærker:

 

Frugtriget dækker alle frugter

Frugtriget logo.jpg

 
Grøntriget dækker alle grøntsager


 
Grøntriget Samsø dækker alle produkter fra Samsø
 
Grøntriget logo.jpg
 
 

 

 

Dansk Supermarked • Netto A/S • Mimersvej 1 • DK-4600 Køge • CVR 35 95 47 16 • E-mail: kundeservice@netto.dk • Tlf. 87 78 78 11