Indkøbsliste

0
Indkøbsliste

fra den

Tilføj vare:
Tilføj

Antal

Vare

Pris

Vejl. totalpris 0,00kr
Del
Log ind
Udskriv
Log ud
Ryd
Fortryd rydning

Send indkøbslisten som

Udfyld venligst dit navn.
Angiv venligst en gyldig e-mail adresse.
Angiv venligst et gyldigt telefon nummer.
Send
Indkøbslisten vil blive modtaget indenfor kort tid.

Log ind til indkøbslisten

Vi har sendt en e-mail med et link du skal bekræfte for at ændre kodeord. Tjek evt. om mailen er havnet i spam.
Vi har sendt dig en e-mail med et link. Tjek evt. om mailen er havnet i spam.
Før du kan logge ind, skal du bekræfte din oprettelse ved at klikke på linket i e-mailen.

Opret profil

Log ind

Opret profil til indkøbslisten

Opret profil
 

 

Historien om Netto

Netto åbnede den første butik på Godthåbsvej den 1. april 1981
 
702.jpg 
 
Siden er kæden ekspanderet med stor fart, og tæller i dag 460 butikker fordelt over hele Danmark.
I begyndelsen kørte butikkerne med et meget smalt sortiment og en begrænset grad af service. Varerne stod på paller og i papkasser.
 
702-81.jpg
 
Siden er sortimentet langsomt blevet udvidet til ca. 1800 forskellige varer og et antal spotvarer, der skifter fra uge til uge. Herunder masser af frisk frugt og grønt.
 
Butikkerne er løbende blevet moderniseret og de fleste nye butikker bygges i dag af Netto på min. 600 m2.
  
Netto må i dag betegnes som en af Danmarks mest succesfulde butikskæder indenfor dagligvarer.
 
Netto er en del af Dansk Supermarked A/S, der ejes af Salling Fondene (81%) og A.P. Møller-Mærsk Gruppen (19%). Dansk Supermarked driver bl.a. også Bilka og føtex, to af Danmarks største varehus-kæder. Tilsammen udgør kæderne Danmarks næststørste detailhandelsvirksomhed, der er helt igennem dansk.
I september 1990 påbegyndte Netto en internationaliseringsproces, og åbnede den første butik i Mecklenburg-Vorpommern i Tyskland - umiddelbart efter Murens fald. Netto's ekspansion i Tyskland har siden fordelt sig til delstaterne Brandenburg, Berlin og Sachsen-Anhalt og tæller i dag 346 butikker.
 
I december 1990 fortsatte Nettos internationalisering med åbningen af den første butik i Leeds, England.
Netto England er dog i 2011 solgt fra.
 
I august 1995 åbnede Netto den første butik i Szczecin, Polen. Netto har valgt at koncentrere butikkerne i det nordvestlige del af landet fra Szczecin til Gdansk og ned igennem landet til Bydgoszcz, Poznan og Zelona Góra. Netto har i dag 335 butikker i Polen.
 
I Maj 2002 gik Netto over Øresundsbroen og etablerede de første Netto butikker "hinsidan". Netto har i dag 157 butikker i Sverige og forventer at åbne 20 butikker om året.
 
I 2014 gik Netto ind i Leeds, England igen. Dette skete i et joint venture sammen med Sainsbury, og der er i dag 11 butikker.
 
I 2014 blev Dansk Supermarked, og dermed Netto, opkøbt af Salling-Fondene. Salling-Fondene overtager aktiemajoriteten i Dansk Supermarked A/S ved at købe 49% af aktierne fra A.P. Møller – Maersk. Salling-Fondene ejer nu 81% af aktierne i Dansk Supermarked A/S
Salling-familien og fondene har ejet Dansk Supermarked siden begyndelsen. De solgte 68% af Dansk Supermarked til A.P. Møller Mærsk i 1964. Før denne handel havde Salling-fondene tilsammen 32% af Dansk Supermarked.
 
Netto er en danskejet kæde af nærbutikker, der sælger dagligvarer til fornuftige lave priser.
Butikkerne har en størrelse på mellem 500 og 1000 m2 og er hovedsageligt placeret i større byer tæt ved større beboelsesområder.
Nettos koncept er baseret på selvbetjening, og butikkerne er indrettet, så det er hurtigt og let at gøre sine indkøb. Kassesluserne er udstyret med scanner og automat hvor der kan betales med Dankort og AcceptCard og udenlandske betalingskort.
 
Hovedparten af Netto butikker har samme sortiment , ca. 1800 Varenumre indenfor dagligvarer og spotvarer. DøgnNetto butikker adskiller sig dog fra dette, ved at have et noget mindre sortiment og andre serviceydelser.
 
Spotvarer er varer, der kun er købt i et begrænset antal og disse er som regel kun i butikkerne i en enkelt uge. Netto forsøger hele tiden at justere og forbedre sortimentet for at opfylde kundernes skiftende behov.
 
Netto forhandler kun kvalitetsvarer. Flere produkter er mærkevarer mens andre er egne mærker af en lige så høj standard. Egne mærker giver kunderne mulighed for at vælge en billigere vare som erstatning for mærkevaren.
 
Nettos laboratorier tester løbende alle produkter. Fersk kød, kølevarer og frisk frugt og grønt bestilles og tjekkes hver dag, og disse procedurer gør Netto i stand til, at bevare en høj kvalitet indenfor alle produkter.
 
 
 
Løgismose.jpg 
NETTO samarbejder med Løgismose og sælger en lang række lækre produkter fra Løgismose - KUN I NETTO

Læs mere her!

 

Dansk Supermarked • Netto A/S • Mimersvej 1 • DK-4600 Køge • CVR 35 95 47 16 • E-mail: kundeservice@netto.dk • Tlf. 87 78 78 11